Заупокійні молитви в Пискоровичах та Малковичах за участю Митрополита і Архиєпископа Євгена

Заупокійні молитви в Пискоровичах та Малковичах за участю Митрополита і Архиєпископа Євгена

14 квітня делегація товариства „Надсяння” з головою об’єднання „Закерзоння” В. Середою, за сприянням ЛОДА вшанували пам’ять невинноубиєнних українців в с. Пискоровичі та с. Малковичі.
Чин панахиди за упокій душ невинно вбитих українців в с.Пискоровичі та в с. Малковичі (Польща) відслужив Митрополит Перемисько-Варшавський Євген Попович у супроводі о. Христофора Блажієвського – пароха Ярослава та отця Тараса Чорного ( с. Чишки, Львів). Члени товариства разом з Марією Туцькою, головою об’єднання українців в м. Перемишлі, з війтом с. Пискоровичі п. Солтисом та п. Анжеєм Зубом поклали квіти та запалили лампадки на могилах на цвинтарях, та до меморіальної дошки на школі, в якій були вбиті понад 200 українців в с. Пискоровичі. Опісля усі учасники переїхали до с. Малковичі де відслужено на могилі помордованих селян панахиду. Молитви очолили отці: отець митрат Богдан Степан та отець Тарас Чорний.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK