МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТА ДЛЯ ЙОСИФИ КОСТИК У ПРАЛКІВЦЯХ

МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТА ДЛЯ ЙОСИФИ КОСТИК У ПРАЛКІВЦЯХ

27-29 серпня 2020р. в Екуменічному Домі Суспільної Допомоги у Пралківцях урочисто обходили великий Ювілей – 100-ліття мешканки п. Йосифи Костик. Життя Ювілятки було сповнене різних подій та випробувань. В ранньому дитинстві пережила смерть батьків, в молодих роках в рамах Акції Вісла вивезена на Північно-Східні терени Польщі. Зуміла повернути на рідну перемиську землю, заложила родину. Замешкала в Екуменічному Домі від 2004 року – є однією з улюблених та шанованих всіма перших жителів. Завжди  активна, повна енергії, почуття гумору, а передовсім людина молитви та постійного уповання на Господа.

Святкували Ювілей в гроні великої родини Мешканців, Сестер та Працівників. Пані Юстина чула багато щирих слів привітань та побажань від тих, хто живе з  нею на щодень, а також від родини та представників влади.

В суботу 29 серпня Святою Літургією в каплиці Божого Милосердя, яку служив отець Павло Шади, благодарили Господа за 100 років життя Ювілятки. Славили за всі Його добродійства та ласки, просили про дальше благословення.

Високопреосвященний Єпископ і Митрополит Кир Євген Попович нагородив п. Юстину почесною грамотою та медаллю блаженного Йосафата Коциловського, які о. Павло вручив Ювілятці. З цієї особливої нагоди свої вітання надіслав також Прем’єр Польщі п. Матеуш Моравєцкі,  відчитала  їх Директор Дому с. Анна Дрозд.

Заносим до Господа щиру молитву в наміренні Ювілятки, дякуємо за приклад та труд життя, за збереження віри. Бажаємо здоров’я на даровані Господом

Многії і Благії Літа!

Сестри Служебниці НДМ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK