ЗМІНИ НА ЧОЛІ МЕЛЬБУРНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УГКЦ В АВСТРАЛІЇ

ЗМІНИ НА ЧОЛІ МЕЛЬБУРНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УГКЦ В АВСТРАЛІЇ

Наступником Довголітнього Єпарха Владики Петра Стасюка Стане Його Молодий Співбрат Із Згромадження Найсвятішого Ізбавителя Отець Микола Бичок.

В Середу, 15 Січня 2020 Року, У Ватикані Повідомлено Про Те, Що Папа Франциск Прийняв Зречення З Пастирського Уряду, Подане Владикою Петром Стасюком, Чні, Єпархом Єпархії Святих Петра І Павла В Мельбурні Угкц В Австралії. Водночас, Повідомляється Про Те, Що Святіший Отець Призначив Новим Єпархом Преподобного О. Миколу Бичка, Чні, На Даний Час Парафіяльного Сотрудника На Парафії Святого Івана Христителя В Ньюарку, Сша.

Біографічна Довідка

Владика-Номінат Микола Бичок Народився 13 Лютого 1980 Року В Тернополі. В Липні 1997 Року Вступив До Згромадження Найсвятішого Ізбавителя, Здійснюючи Чернече Та Богословське Формування В Україні Та Польщі, Здобувши Ліценціят З Душпастирського Богослов’я. Склавши 17 Серпня 2003 Року Довічні Обіти, 3 Травня 2005 Року Отримав Ієрейські Свячення.

Отець Микола Здійснював Душпастирські Служіння В Храмі Матері Божої Неустанної Помочі В Прокоп’євську (Рф), Був Настоятелем Монастиря Отців Редемптористів Та Парафії В Івано-Франківську, Провінційним Економом. Від 2015 Року Служить На Парафії Святого Івана Христителя В Ньюарку, Сша, Філадельфійської Архиєпархії Угкц.

Австралійська Єпархія

Єпархія Святих Апостолів Петра І Павла З Осідком У М. Мельбурні, Австралія, Була Заснована 24 Червня 1982 Року, Коли До Рівня Єпархії Був Піднесений Тодішній Апостольський Екзархат Для Українців Візантійського Обряду В Австралії, Новій Зеландії Та Океанії, Створений 1958 Року. Територія Єпархії Охоплює Всю Австралію, Нову Зеландію Й Океанію. Від 1992 Року Її Очолював Владика Петро Стасюк, Чні, Якому В Липні Цього Року Виповниться 77 Років Життя.

За Матеріалами Vaticannews та Пресслужби Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK