Проща молоді північних деканатів до Ярослава

Проща молоді північних деканатів до Ярослава

В понеділок 1.08., напередодні святкувань 20 – ої річниці коронації Ікони «Милосердя Двері», учасники Світових Днів Молоді у Кракові вертаючись до дому відвідали Санктуарій Ярославської Матері Божої.

У храмі дуже тепло приняв всіх паломничан о. парох Христофор Блажеєвський. Провів молодь по храмі, розказав його історію, а також приблизив події пов’язані з віднайденням втраченої чудотворної ікони «Милосердя Двері». Отець згадуючи представив всім неймовірну подію перевезення чудотворної ікони до Риму в грудні 2015р., у присутності якої вся Католицька Церква почала Рік Милосердя.

Опісля опікуни прощі отці: Ігор Губач і Богдан Крик відслужили молебен перед іконою Богородиці, о. Ігор промовив до молоді духовне слово. Молодь мала також можливість скористати таїнства сповіді. По моліннях група зробила собі спільну знимку, а також вписалась до пам’яткової книги.

По тому о. Христофор подарував кожному учасникові пам’яткову іконку Богородиці, зробив для всіх коротку екскурсію по центрі Ярослава, опісля якої всі подались на обід. По обіді молодь з деканатів: Ольштинського, Ельблонзького і Венгожевського подались в дальшу дорогу на північ.

о. Б. Крик

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK