Провінційна Капітула у Сестер Служебниць НДМ в Польщі

Провінційна  Капітула  у  Сестер  Служебниць  НДМ  в  Польщі

 

З 03 по 06 червня 2016 року у Домі Божого Провидіння в Перемишлі проходитиме Провінційна Капітула Сестер Служебниць НДМ в Польщі.

Завданням Капітули обрати новий провінційний заряд на наступних 5 років, а також делегатів на Генеральну Капітулу Згромадження Сестер Служебниць НДМ, яка відбудеться у 2017 році у Римі. Поряд з виборами завданням капітули, як найвищого законодавчого органу на провінційному рівні є перевірка сучасного стану Провінції, накреслення напрямів розвитку Провінції на наступних 5 років. У Провінційній Капітулі бере участь Провінційний Заряд та 11 делегаток вибраних усіма сестрами у Провінції.

Провінційна Капітула розпочалася Божественною Літургією, яку відслижив Митрополит Кир Іван Мартиняк, у каплиці сестер в наміренні Згромадження та його розвитку прохаючи про нові покликання.


Просимо Господа особливого благословення на цей час та світла Святого Духа для учасників Капітули для добра Згромадження та Церкви на більшу Славу Божу, Честь Марії і нам мир !

Сестри Служебниці НДМ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK