КАЛЕНДАР БЛАГОВІСТА 2024

КАЛЕНДАР БЛАГОВІСТА 2024

Христос Раждається! 

Шановні Читачі!

Подаємо до Вашого відома, що вийшов друком черговий випуск нашого церковного календаря – «Календар Благовіста 2024». Цьогорічний церковний календар Української Греко-Католицької Церкви складений вже за новим стилем.

В альманасі, крім календарної частини Ви знайдете ряд статей підготованих зокрема для цього видання нашими владиками, вченими та журналістами. Теми, які вибрали автори, висвітлюють різноманітні сторінки життя та історії нашої Церкви й народу. Цьогорічний «Календар» зокрема присвячений двом знаменним датам: 80-літтю від упокоєння Митрополита Андрея Шептицького (1865–1944) та 40-літтю від упокоєння Митрополита Йосифа Сліпого (1892–1984).

У виданні Ви можете прочитати, серед іншого, ще такі статті:

  • д-р Зенон Боровець (Львів) – 2024 рік у ретроспективі історичних подій;

  • о. Богдан Панчак – Синодальна турбота про східних католиків;

  • Владика Аркадій Трохановський – Душпастирський супровід УГКЦ постраждалим від російської агресії;

  • Ієромонах Василь Парасюк ЧСВВ – Над простором і часом: велети духу — святий Йосафат Кунцевич Мирополит Йосиф Велямин Рутський;

  • о . д-р Стороняк Ярослав – Депресія — болюча дорога до власних важких почуттів:
  • о . диякон д-р Петро Сивицький – Професор Павло Сайдек;
  • о . диякон др Петро Сивицький Tablice publikacyjne z ostatecznymi danymi NSP 2021
  • ред . Богдан Тхір Історичні та сучасні храми ПеремиськоВаршавської Архиєпархії.

Видання доповнене актуальними даними про нашу Митрополію та духовенство в Польщі. Календар можна придбати у всіх греко-католицьких парафіях в Польщі.

«Календар Благовіста», це унікальне видання, яке підготоване повністю громадським способом, не комерційне. Розраховане передусім на збагачення знань про нашу Церкву, культуру, історію, актуальні події.

Редакція

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK