ПРОЩА ПЕРЕМИСЬКОГО ДЕКАНАТУ НА СВЯТУ ГОРУ З’ЯВЛІННЯ БІЛЯ ФРЕДРОПОЛЯ – ЗАПРОШУЄМО

ПРОЩА ПЕРЕМИСЬКОГО ДЕКАНАТУ НА СВЯТУ ГОРУ З’ЯВЛІННЯ БІЛЯ ФРЕДРОПОЛЯ –  ЗАПРОШУЄМО

15 серпня 2022 р., в понеділок, відбудеться проща на Святу Гору З’явління (біля Кальварії Пацлавської, гміна Фредрополь), яку організує Грекокатолицька Парафія Собору Святого Івана Хрестителя у Перемишлі. Святу Літургію очолить Митрополит Перемисько-Варшавський Архієпископ Євген Попович. Урочистості починаються пішою прощею, яка вирушить з Собору у Перемишлі о 5.00 годині ранком. В 9.00 годині розпочнуться моління Хресної дороги, у якій беруть участь усі прочани. На лісовій стежці – яка провадить на Гору З’явління – розташовані хрести. Вони символізують 14 стацій хресної дороги. При кожному з хрестів вірні, ідучи на відпустове місце, спільно моляться. Після Хресної Дороги та Святої Літургії, яка служитиметься о 10.00 годині відбудеться освячення води біля чудотворного джерела.

ПРОГРАМА
5.00 Початок пішої прощі з Собору Святого Івана Хрестителя.
9.00 – Хресна дорога лісовою стежкою, яка провадить до відпустового місця „Гори З’явління”
10.00 –Свята Літургія
11.30 – Освячення води
12.30 – Панахида на кладовищі в Корманичах за усіх померших священиків та вірних і воїнів, які спочивають на місцевому цвинтарі.

АРХІВАЛЬНІ ФОТОГРАФІЇ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK