РАДОШИЦЬКЕ ДЖЕРЕЛЬЦЕ 2020

РАДОШИЦЬКЕ ДЖЕРЕЛЬЦЕ 2020

В четвер 18 червня, в день свята Торжественного поклоніння пречистим Тайнам Тіла і Крови ГНІХ, в особливому місці зі своєю традицією – за Радошицями, що неподалік Команьчі, як і щороку, було відслужено Божественну Літургію. Богослуження відслужено в каплиці біля цілющого джерела, яке очолив Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Євген Попович у співслужінні з отцями сяніцького деканату та греко-католицьким душпастирем зі Словаччини. Організатором святкування, на яке прибули вірні з навколишніх парафій, а також прочани зі Словаччини, був о. декан Андрій Журав.

На початку Владика звернув увагу на намірення і прохання, з якими звертаємося до Господа і які приносимо Йому на прощах. Також Митрополит підкреслив значення Пресвятої Євхаристії в житті християнина як найціннішого дару, який дає силу пережити різноманітні випробування; так, як колись вибраний народ отримав манну від Бога, так ми щоденно отримуємо Живий Хліб – Євхаристію.

Після Літургії було освячено джерельну воду, якою причащалися і набирали до своїх домівок прочани.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK