ПРИЄДНЮЙМОСЯ ДО ВЕЛИКОДНЬОЇ АКЦІЇ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ПРИЄДНЮЙМОСЯ ДО ВЕЛИКОДНЬОЇ АКЦІЇ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

В часі Triduum Пасхального Римо-Католицька Церква в Польщі заохочує вірних взяти участь в акції, яка полягає на публікації в соціальних мережах фотографій і фільмів пов’язаних з атрибутикою, обрядовістю, переживанням Страсного Тижня і святкування Великодніх Свят.

Згідно з благословенням Високопреосвященного Владики Євгена Поповича, Митрополита Перемисько-Варшавського, заохочуємо також і наших вірних до публікації в соціальних мережах (Facebook, Instagram, Twitter) у нашому Страсному тижні і Неділю Пасхи інформації з хештегом #Krzyz,  публікуючи фотографії своїх хрестів, які маємо вдома, фотографії Плащаниць на парафіях. Під хештегом #Wielkanoc помістімо в соціальних мережах фотографії, фільми наших святкових столів, кошиків, нашого домашнього святкування і різних інших особливостей нашої східної традиції, щоб цим віртуально поділитися з рідними і знайомими, з якими, на жаль не можна буде фізично зустрітися під час цьогорічних Свят.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK