ВІЗИТАЦІЯ АРХИЄПИСКОПА І МИТРОПОЛИТА НА ПАРАФІЮ У ЛЮБЛІНІ

ВІЗИТАЦІЯ АРХИЄПИСКОПА І МИТРОПОЛИТА НА ПАРАФІЮ У ЛЮБЛІНІ

24 лютого 2019 року, в неділю Блудного сина, відбулася візитація Архиєпископа і Митрополита Євгена Поповича на парафії Різдва Пресвятої Богородиці в місті Люблін.

Візит розпочався Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Митрополит у співслужінні із отцями, що служать у нашому місті. Допомагали з прислугою брати семінаристи. Під час проповіді Архиєпископ наголосив, щоб не осуджувати людей, а починати із себе, саме ми є причиною наших бід і це є полем праці над нами самими. Високопреосвященний Владика говорив, що каяття і навернення переживає кожен, тому варто попри все іти за Богом, бо Він є той хто любить та прагне дати щастя. Крім того, церква – це спільнота відкрита, яка виходить на діалог і тут кожен задіяний, щоб залучати інших членів церкви чи громади, наших знайомих чи друзів до активного християнського життя.

Митрополит уділив своє пастирське благословення, а опісля Літургії продовжив пастирський візит в школі де відбулась зустріч із парафіянами. На ній було обговорено діяльність парафії, а від Владики було вручено грамоти та нагороди для активних парафіян.

Завершилась візитація у Митрополичій Греко-Католицької Духовній Семінарії де Архиєпископ і Митрополит Перемисько-Варшавський Євген Попович зустрівся із семінаристами.

Фото і текст:

Василь Петришин

ІІ Курс

 

 

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK