КУТЯ І ПЕРЕГЛЯД ВЕРТЕПІВ У ПЕРЕМИШЛІ

КУТЯ І ПЕРЕГЛЯД ВЕРТЕПІВ У ПЕРЕМИШЛІ

Сьогодні о годині 16.00 в Перемишлі, в Народному Домі, відбулася спільна кутя та перегляд вертепів і спільне колядування. Організатором святочних заходів було ОУП в Перемишлі.
Святкова кутя і спільне колядування почалося молитвою. На сцену вийшло духовенство: Преосвященний Архиєпископ і Митрополит Євген Попович, парох отець митрат Богдан Степан, отець Павло Шади, отець Юрій Мокраус – парох православної параії у Перемишлі та семінаристи Люблінської Грекокатолицької Семінарії. Семінаристи почали молитву співом «Нова Радість стала», опісля відчитано Євангеліє про народження Ісуса Христа, а віддак Архиєпископ і Митрополит склав усім побажання та поблагословив просфору та усіх зібраних. Молитви закінчилися співом колядки у виконанні семінаристів з Любліна. Опісьля пан Андрій Комар попросив усіх учасників – дітей та молодь на сцену з приготованими вертепами. Виповнений перемишлянами зал Народного дому співав коляди та частувався кутєю приготованою організаторами.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK