Сарепта у Команчі

Сарепта у Команчі

Сарепта у Команчі розпочалася 9 липня. На табір приїхало 40 дітей, віком від 12 до 15 років. Переважна більшість дітей були з Ольштина та Ельбльонга, проте були присутні і представники Гданська, Перемишля та хлопчина з України. Впродовж двох тижнів діти мали різноманітні можливості, зокрема
з ними працювали отець Адріан Лихач, отець Павло Шади, опікуни Слічна Богдана та Скіра Вікторія та семінарист Дмитро Федлюк.
Кожного дня діти пробуджувались о восьмій годині ранку, проте інколи потрібно було ставати і раніше, пізніше всі йшли до храму на сніданок, опісля залишались на літургію та пізніше на дітей очікували заняття, котрі були спрямовані на поглиблення дітьми теми «Царського бенкету», який уособлював собою Літургію, котру всі звикли відвідувати, проте не кожен задумувався над її елементами, зокрема, діти роздумували над тим як справді потрібно готуватись до літургії, ким є Бог та як потрібно Йому дякувати чи прохати про щось, розглядались і таїнство сповіді та питання покаяння.
Опісля літургії та занятть, коли всі духовно наситились, діти йшли на обід, щоб і фізично підкріпитись. Наступним пунктом у розкладі дня був вільний час та великі ігри, а також вільні ігри на Сарепті. Пізніше всі вечеряли, а опісля кожного дня була різна програма. Вище було описано звичайний день, але також разом з дітьми ми мали виїзди у м. Соліна та у м.Санок, піднялись на оглядову гору у Команчі та відвідали монастир та у всіх цих місцях доволі цікаво провели час. Зокрема відвідали і пожежників та швидку допомогу котрі розповіли нам про свою доволі складну та відповідальну службу та показали з чого складаються їхні машини. Очевидно, що як і на інших таборах діти мали вечірки, переглядали фільм, захоплювали прапори, приймали участь у спортивних естафетах, а також вболівали за улюблені команди у чемпіонаті світу. Отож, наші два тижні на Сарепті, котрі тривали з 8 по 21 липня, були доволі насиченими та продуктивними.

Богдана Слічна
Фото о.Адріан Лихач

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK