Презентація фільму „Милосердя двері” у Перемишлі

Презентація фільму „Милосердя двері” у Перемишлі

У неділю, 13 листопада, в Соборі Святого Івана Хрестителя у Перемишлі, після ранішньої та другої Святої Літургії (9.00 та 11.00), відбулася презентація документального фільму „Милосердя двері”.
На презентацію до Перемишля прибув співавтор фільму Тарас Бабенчук.
Стрічка, тривалістю 30 хв., розповідає історію чудотворної ікони з м. Ярослава.
Зйомки фільму „Милосердя двері” проходили в Перемишлі та Ярославі. На фільмі можна було побачите хори та співочі колективи з Перемишля, а також родини дітей, які приступали до урочистого Святого Причастя навесні 2016 р. у Перемишлі.
Також можна було дізнатися маловідомі деталі про неймовірну мандрівку ікони „Милосердя двері” до Ватикану, цікаві факти про непросту долю святині після війни, а також побачити унікальні архівні кадри з коронації святині у 1996 р.
До фільму увійшли інтерв’ю з особами, які спричинилися до відродження святині та її подорожі до Риму. Це Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, Митрополит Євген Попович, Архиєпископ Іван Мартиняк, о. Христофор Блажиєвський, та інші.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK