ЗАПРОШЕННЯ НА ЦЕРЕМОНІЮ ЗАВЕРШЕННЯ ДВЕРЕЙ МИЛОСЕРДЯ ДО ОЛЬШТИНСЬКОГО ХРАМУ

ЗАПРОШЕННЯ НА ЦЕРЕМОНІЮ ЗАВЕРШЕННЯ ДВЕРЕЙ МИЛОСЕРДЯ ДО ОЛЬШТИНСЬКОГО ХРАМУ

11 квітня 2015 року Папа Франциск оголосив про Святий Ювілейний Рік Божого Милосердя, який триває з 8 грудня 2015 р. по 20 листопада 2016. Протягом цього часу відкрились Святі Двері у чотирьох папських базиліках в Римі та Ватикані, а також у кафедральних Соборах усіх країн світу. Великий Ювілей Божого Милосердя – це особливий рік, в якому Святіший Отець Франциск закликає всіх вірних, щоб кожен мірою власних сил вирушив у паломництво, яке стане для нас заохотою до навернення, покаяння та отримання прощення гріхів .

Цей Рік Божого Милосердя малими кроками добігає вже кінця. Запрошую отців та мир`ян на Божественну Літургію до Ольштинського Храму, до Дверей Милосердя, яку очолить Архієпископ Кир Євген Митрополит Перемисько-Варшавський 19 листопада о годині 10.00 на завершення того святого часу. Заохотіть своїх парафіян до участі у цій прощі, щоб скористатися усіма ласками нашого Спасителя Ісуса Христа, які можемо отримати через Святу Церкву. Пригадую, що паломники, які протягом Святого Року, увійдуть крізь Святі Двері, з дотриманням всіх умов щодо відпусту, отримають повний ювілейний відпуст. Таким чином вірні отримають здатність діяти з любов’ю, в ній зростати, щоб не впадати наново в гріх. Умови цього відпусту:

  1. Звершити паломництво до ювілейного храму.
  2. Приступити до Святої Тайни Покаяння (сповіді).
  3. Взяти участь у Святій Літургії та прийняти Пресвяту Тайну Євхаристії.
  4. Вислухати науку про Боже Милосердя.
  5. Відмовити три рази «Отче наш…» та три рази «Богородице Діво…» у наміренні Святішого Отця Папи Римського та один раз «Під твою милість прибігаєм…» в наміренні за мир в Україні.
  6. Вчинити діло милосердя щодо ближнього.

Особливо дякую отцям і вірним ельблонзького деканату, які зуміли відбути прощу до Дверй Милосердя в Ольштині. Заохочую усіх грекокатоликів Вармії і Мазур, щоб зробити свій маленький подвиг і прибути 19 листопада до церкви в Ольштині та отримати від нашого Архієпископа Кир Євгена благословення a від Бога Отця милосердя, щоб надалі прямувати дорогою до Небесного Царства.

 

о. Іван Галушка

ПарафіяльнаРада

 

 

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK