СВЯТО УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ І СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТИ УКРАЇНИ

СВЯТО УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ І СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТИ УКРАЇНИ

 

 

Святкування празника Успення Богороці в парафії блаженного Миколая Чарнецького у Варшаві, розпочалися вечірньою у суботу в вечері. Спільна молитва на вечірні з литією і положенням Плащаниці Пресвятої Богородиці до спільного чування.

Як в кожну неділю о годині 8:00 і 10:00 на спільну Євхаристію – Божествену Літургію, до церкви зібралися Парафіяни і Прихожани нашої парафії. Спільний спів і молитва перед Плащаницею Богородиці. Посвячення квітів і Мирування з нагоди великого Празника Богородиці.

Після Літургії о годині 10:00 відбулися святкування присвячені до 25-ої річниці Дня Незалежности України. Спільний спів, внесення прапора, прекрасний і смачний торт, а впершу чергу радісна атмосфера де кожний почувся, як в себе в дома.

Це наше спільне свято, це наша спільна справа. Дякуємо всім за спільну молитву, святкування Празника Успення, свята – Дня Незалежности. Особлива подяка всім Парафіянам і Прихожанам, за приготування всіх святкувань, а особливо Пані Любі, Лідії,Надії, Людмилі. Це вони спекли прекрасний і смачний торт, а також приготували прекрасний виступ.

Запрошуємо в кожну неділю о годині 8:00 і 10:00 – Божественна Літургія. UL. Domaniewska 20, 02-672 Warszawa

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK