XIV ПАРАФІЯЛЬНА СПАРТАКІАДА У ПЕРЕМИШЛІ

XIV ПАРАФІЯЛЬНА СПАРТАКІАДА  У ПЕРЕМИШЛІ

11 червня на перемиському стадіоні „JUVENIA” відбулася чергова – вже XIV „ ПАРАФІЯЛЬНА СПАРТАКІАДА”. В цьому році стала вона міжнародною, тому що взяли у ній діти та молодь з України.
XIV Cпартакіаду відкрив Митрополит і Архиєпископ Євген Попович. Попровадив молитву, поблагословив усіх учасників, дітей, молодь, опікунів, організаторів та побажав успіхів у спортивних змаганнях.
У спортивних змаганнях брали участь діти та молодь з парафій Перемиського та Сяніцького деканатів, а саме з Перемишля, Ярослава, Хотинця, Поздяча, Гаїв, Мокрого та  з України.
Змагання у Спартакіаді проходили у різноманітних конкуренціях: футболі, змаганнях в бігу, стрибках на відстань, штовхання лікарським мячем, киданні баскетбольним мячем, змаганнях з гімнастичним колом та інших.
Не забракло також найважливіших змагань, яким був „Біг о кубок пароха”.
Організатором Спартакіади був отець митрат Богдан Степан – парох Собору Святого Івана Хрестителя у Перемишлі та сотрудник о. Дмитро Лєшко.

З учасниками у спортивних змаганях приїхали також священики та катехити: отець Тарас Шпег – Декан Мостиський (Україна), о. Микола Костецький, о. Христофор Блажеєвський, о. Павло Рогунь, о. Богдан Кішко. Сестра Оксана Ващур – катехитка з Перемишля, Олена Шегда – катехитка з Мостиськ.
В організаційному комітеті Спартакіади працювали такі особи: Мирослав Варло, Ольга Туцька, Зенон Войтович, Мирослав Войтович, Богдан Лопушинський, Любомира Степан, Уляна Боднар, Оксана Кахнич, Олександра Цікуй, Григорій Заячківський, Дарій Борович, Григорій Борович.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK