ДО КАТЕДРАЛЬНОЇ ПАРАФІЇ У ПЕРЕМИШЛІ ПРИЇХАЛИ СЕМІНАРИСТИ З ЛЮБЛІНА

ДО КАТЕДРАЛЬНОЇ ПАРАФІЇ У ПЕРЕМИШЛІ ПРИЇХАЛИ СЕМІНАРИСТИ З ЛЮБЛІНА

До парафії Святого Івана Хрестителя у Перемишлі, в неділю 10 квітня, приїхали семінаристи Люблінської Духовної Семінарії. Брали вони участь у вісіх недільних богослуженнях. Семінаристи до Перемишля прибули з місією передати свідоцтво свого покликання. Їх присутність та усі промови були особливо скеровані до молодих хлопців та дівчат, щоб розбудити в них покликання до служіння Церкві. Розповідали вони про своє покликання, життя у духовній семінарії, провели мульмедіяльну презентацію зі свого перебування у семінарії.
Усіх семінаристів привітав Митрополит Перемисько-Варшавський Архієпископ Євген Попович. У своїм слові наголосив він на дуже важливу роль, яку сповняє духовна семінарія в житті Аріхієпархії. Заохочував семінаристів до продовжування місії покликання, яку запрзентували у Перемишлі. Поможливості, щоб відвідували наші парафії та шукали молодих хлопців даючи ім свідоцтво свого покликання, тим самим заохочуючи їх до служіння Церкві, як семінарист та в майбутності священник. Владика попросив також вірних про особливу молитовну пам’ять в намірені покликань в нашій Церкві.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK