МОЛИТВА ДО СВ. ЙОСАФАТА КУНЦЕВИЧА НАДІЛЕНА ВІДПУСТОМ

МОЛИТВА ДО СВ. ЙОСАФАТА КУНЦЕВИЧА НАДІЛЕНА ВІДПУСТОМ

Декретом Архиєпископа Євгена (Поповича), Митрополита Перемисько-Варшавського вих. 333/IV/2016 р. з дн. 04-04-2016 р. на письмове прохання о. Павла Поточного – пароха парафії св. Миколая в Циганку, ця молитва може бути використовувана для публічного та приватного почитання вірним Перемисько-Варшавської Архиєпархії. Відмовляючи цю молитву можна отримати частковий відпуст.
Греко-Католицька парафія св. Миколая в Циганку отримала мощі св. свщмч. Йосафата Кунцевича, які в неділю 10 квітня 2016 р. будуть врочисто введені до парафії разом з мощамі блмч. Йосафата Коциловського.

Молитва до св. Йосафата
Святий Йосафате, Ти пролляв свою кров як мученик за Христову Церкву, Ти завжди бажав і постійним наполегливим благанням просив Всемогучого Бога ласки об’єднання східних народів з Святим Апостольським Престолом, – поможи, щоби то Твоє палке бажання сповнилось. Ми гаряче Тебе призиваємо. – Хочемо, щоби Ти був для тієї святої цілі нашим заступником перед Милосердним Богом і Отцем, щоби чимскорше прийшов день, у якому всі християнські народи Сходу та й усі відлучені Церкви разом з нами створять одно однісіньке стадо в дусі згоди й любови під проводом Наслідника Петрового й Намісника Христового на землі. Амінь.

Більше на http://www.cyganek.ndg.pl

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK