Підготовка до СДМ у Гурові Ілавецькому

Підготовка до СДМ у Гурові Ілавецькому

24 лютого в Комплексі Шкіл з Українською мовою навчання в Ґурові Ілавецькому відбулася зустріч о. Григорія Назара з учнями ліцею і ґімназії.

Отець Григорій як головний координатор Світових Днів Молоді 2016 р. для грекокатоликів приїхав до нас передусім тому щоби запросити наших учнів на цей величавий захід і ознайомити всіх з програмою та метою СДМ 2016р.

Опісля конференцій у школі відбулася спільна зустріч на приходстві з місцевими душпастирями, о. митратом Іваном Лайкішем – парохом і о. Богданом Криком. Отці обговорювали справи повязані з виїздом наших молодих вірян на СДМ, особливо справу приїзду до нашої парафії символів СДМ, в місяці травні того року. 

Світові Дні Молоді в 1984 році започаткував папа Іван Павло ІІ. До тієї пори відбулось 12 таких зустрічей між іншими в: Іспанії, США, Франції, Канаді, Німечині, Австралії тощо. В Польщі остання така зустріч мала місце у 1991 році у Ченстохові.

Пересічно в такій зустрічі бере участь від 2,5 до 4 мільйонів молодих людей з приблизно 200 країн світу!

В тому році Світові Дні Молоді проходитимуть у Кракові з 26 до 31 липня під гаслом „Блаженні милосерні, бо вони зазнають милосердя”.

Очікуваний вік учасників це від 14 до 30 років. Реєстрація паломників буде можлива до 30. 06. 2016р.

Отче Григорій дякуємо за сьогоднішню спільну зустріч і запрошуємо всіх молодих людей взяти участь в СДМ 2016р.

о. Богдан Крик

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK