Владика Євген черговий раз відвідав Сарептян

Владика Євген черговий раз відвідав Сарептян

Владика Євген черговий раз відвідав Сарептян – тим разом у Команчі. В четвер – 30 липня єпископ помічник Перемисько-Варшавської Архиєпархії разом з молоддю та отцем Богданом Кішкою (ведучим табір), у Команецькі церкві відслужили молебень. Опісля владика звернувся до молодих людей зі словом. Нагадав дві персони яких пам’ять наша Церква вшановувала у тому тижні – а саме рівноапостольного князя Володимира Великого – «хрестителя» Руси-України і митрополита Андрея Шептицького – «Мойсея українського народу». Владика розказав про чесноти тих двох важливих для нас людей, які своїм прикладом і поведінкою підбадьорували Христову Церкву і народ. Заохотив, щоб брати за авторитети тих, які у свойому житті прямують Божим шляхом.
Можна сміло сказати що молодь цього табору приїхала з «цілої» Польщі. Отцю Богдану у веденні Сарепти допомагає питомець Люблінської Семінарії – Іван Йодловський.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK