25 років від смерти о. Никодима Стецури

25 років від смерти о. Никодима Стецури

07 липня 1990 року на 95 році життя упокоївся в Бозі блаженної пам’яті Єромонах Студійського Уставу отець Никодим Стецура. Сьогодні 07 липня 2015 року припадає 25-та річниця Його смерти. Отець Никодим перейшов нелегкий час двох світових катаклізмів, якими були світові війни. Був Христовим воїном, який свідчив Божу присутність між людьми. Після Другої Світової Війни служив у парафіях в Польщі, між іншими в Білому Борі і Циганку.
Місцем очікування на другий Прихід Христовий стала для Нього парафія св. Миколая в Циганку, де спочиває з південного боку храму св. Миколя. Спільнота парафії пам’ятає за свого священика, кожного разу коли служаться богослужіння, перші кроки вірні спрямовують на могилу о. Никодима, щоб там занести молитви до Бога за спокій душі Єромонаха, а також просячи Його про заступництво у життєвих справах перед Богом.
Сьогодні в 25-ту річницю від смерти, за спокій Його душі, після Божественної Літургії буде служитись заупокійна панахида. Вічна Йому памя’ть!
Отче Никодиме моли Бога за нас!!!
Подивись також День Богопосвяченого життя

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK