Великопосні реколекції в парафіях: Воздвиження Чесного Хреста в Гурові Ідавецькому та Святого Юрія в Лелькові

Великопосні реколекції в парафіях: Воздвиження Чесного Хреста в Гурові Ідавецькому та Святого Юрія в Лелькові

Від 17 до 22 березня в наших парафіях відбували ми Великопосні Реколекції.

В тому році проводила їх група місійна з України у складі: о. Віталій Назар ЧНІ, с. Тереза і с. Климентія.

У вівторок і середу реколекції проволились у церкві і у школі в Лелькові. Від четверга до суботи група місійна проводила реколекції в парафії Ґурово Ілавецьке.

Через 3 дні паралельно із говіннями в ґуровській церкві наші реколектанти проводили також заняття з дітьми на приходстві, а також з молоддю в Комплексі Шкіл з українською мовою навчання. Заняття з учнями проводились до обіду, ввечорі відбувалися чування при акомпаніаменті гітари.

В п’ятницю вечором молодь несучи хрест і смолоскипи перейшла хресним походом зі школи до церкви. В церкві молились ми Хресною Дорогою яку жертвували ми за мир в Україні.

Реколекції були остільки цікавими, що крім отця проповіді говорили також сестри монахині. Методи праці з молоддю та дітьми були дуже образовими і оригінальними.

Дякуємо всім які спричинилися до успішного проведення реколекцій: нашим реколектантам, отцям з нашого деканату які сповідали, сестрам монахиням, семінаристам з Любліна, задіяим парафіянам, директорам шкіл у Ґурові Ілавецькому і в Лелькові, а також віддано і активно задіяним учням.

о. Богдан Кри

БІЛЬШЕ ТУТ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK