Cтартує новий навчальний рік 2013/2014.

Cтартує новий навчальний рік 2013/2014.

У понеділок 2 вересня о год. 8.00 в Архикатедральному Соборі в Перемишлі служилася Божественна Літургія у наміренні учнів і вчителів, які цього дня починають черговий рік навчання. Слово до учнів сказав отець митрат Євген Попович. Був це якби перший урок нового навчального року який має стати поштовхом і дороговказом у цьогорічні праці.
Після літургії отець поблагословив і посвятив усіх. О год. 10.00 у Комплексі загальноосвітніх шкіл No 2 імені Маркіяна Шашкевича в Перемишлі відбулася урочиста академія з нагоди початку навчального року. Директор школи пан Петро Піпка привітав усіх учнів, вчителів, батьків та гостей. Особливо привітав наймолодших учнів нульового класу яких число становить 24 особи. Запрошуємо всіх учнів, вчителів і батьків до спільної молитви просячи Бога про благословення, терпеливість і витривалість для нас усіх на цей шкільний рік.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK