«АКСІОС!» – НИЖЧІ СВЯЧЕННЯ ЧЕТВЕРТОГО КУРСУ

«АКСІОС!» – НИЖЧІ СВЯЧЕННЯ ЧЕТВЕРТОГО КУРСУ

В неділю, 28 жовтня 2018 року семінарійна спільнота разом з отцями-вихователями святкували величне свято – нижчі свячення семінаристів IV курсу, приналежних до Перемисько-Варшавської Архиєпархії. Чин нижчих свячень, а саме читця, співця і свічконосця трьом братам-семінаристам (Віталію Бойку, Дмитру Федлюку та Володимиру Алфавіцькому) уділив Високопреосвященний Владика Євген Попович, Архиєпископ та Митрополит Перемисько-Варшавський.

Після здійснення чину свячень, Владика Євген очолив Архиєрейську Божественну Літургію разом із наставниками семінарії. Зі словами вдячності до Митрополита від імені новопоставлених звернувся брат Віталій Бойко, який сердечно подякував за уділення нижчих свячень. На знак вдячності Архиєпископові подарували квіти, а хор заспівав «Многоліття».

Щиросердечно вітаємо новопоставлених та молимося в їхньому наміренні, а також просимо, щоб Господь благословляв їх на життєвому шляху і допомагав нести їхню службу, яка приємна Богові.

Василь Барбуляк

ІІІ курс

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK