Похорон покійної с. Лаврентії Бойчук

Похорон покійної с. Лаврентії Бойчук

8 березня 2016р. відбувся похорон покійної с. Лаврентії Бойчук. Божественну Літургію, в церкві Успення Пресвятої Богородиці в Варшаві, очолив Високопреосвященний Єпарх Вроцлавсько-Гданський Кир Володимир Ющак, у співслужінні Протоігумена о. Миколая Козіцького, Пароха о. Петра Кушкі, о. Ігоря Гарасима, о. Василія Кепещука, о. Мирослава Підлипчака та Вчес. о. Богдана Круби.
В часі проповіді Високопреосвященний Владика підчеркував витривалість та вірність с. Лаврентії в покликанні до кінця. Хоча життєвий шлях покійної наповнений дуже важкими преживаннями лихоліття війни, однак надія та постійне уповання на Господа, додавало Її сил у всіх випробуваннях та допомогло зберегти до кінця свого життя переконання «Який Бог добрий !». Саме ці слова, були Її життєвою мудрістю.
У похороні взяла участь також Генеральна Настоятелька с. Тереза Слота з Риму, яка у своєму слові на завершення богослуження, звернула увагу на вартість живої віри в житті покійної монахині. На цей день прибули також Сестри Служебниці зі спільнот з Перемишля, Пралківець, Круклянок та Ольштина.
Щиро дякуємо Преосвященний Владико Кир Володимире за присутність, молитву та добре і тепле слово про покійну с. Лаврентію.
Дякуємо Високопреподобним Отцям та Братам ЧСВВ, Дорогим Сестрам ЧСВВ за спільну молитву та відпровадження покійної на місце спочинку.
Дякуємо всім вірним Парафії Успення Пресвятої Богородиці, які змогли прибути та попращати с. Лаврентію разом з нами. Вона завжди жила для інших і всі таланти, які Бог дарував Її, використовувала на Славу Божу, Честь Марії, а нам Мир !

Сестри Служебниці НДМ

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK