ЙОРДАН У ПЕРЕМИШЛІ – 2024

ЙОРДАН У ПЕРЕМИШЛІ – 2024

У сьогоднішній день мешканці Перемишля відзначили свято Богоявлення Господнього з особливою торжественністю та урочистістю. Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив високопреосвященний Архиєпископ Євген Попович, стала головною подією святкового дня.
Свята Літургія відбулася в греко-католицькому Архикатедральному соборі міста, де віряни зібралися для спільної молитви та вшанування великого християнського свята. Архиєпископ Євген, наголосив на важливості цього свята у житті вірних.
Після закінчення Літургії усі присутні разом із духовенством вирушили на Велике Йорданове Водосвяття, яке відбулося на річці Сян. Ця традиційна обрядовість, пов’язана з Богоявленням, символізує християнську покору та покликання отримати благословення від Бога через освячення води.
Усі присутні відчували особливу радість та благодать цього святкового дня. Свято Богоявлення Господнього у Перемишлі стало часом єднання вірян, де кожен зміг відчути близькість Божого благословення та об’єднання у молитовну спільноту.

РЕТРАНСМІСІЯ З ТОРЖЕСТВ У ВІВТОРОК НА TVP1 о год. 12.45
foto: Mariia Lavreniuk

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK