ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ – ПЕРЕМИШЛЬ

ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ – ПЕРЕМИШЛЬ

Протягом тижня (7-11 серпня) в архикатедральній парафії св. Івана Хрестителя в Перемишлі вперше відбувся табір «Веселі канікули з Богом», якого ініціторами були о. Роман та о. дн. Дмитро. Тут наші діти та молодь з Перемишля і околиць проводили весело та молитовно свій час разом з нашим. Протягом кожного дня була можливість ближче пізнавати Бога, молитися, слухати катехези, де діти охоче задавали питання для зміцнення віри, але також з запалом відповідали на поставлені їм питання. Раділи, веселилися, грали як великі так і малі ігри, особливо вписувалися в нашу програму танці «банси». Були смачні ковбаски та їзда на конях, які нам організували Модрина Ранчо в Зелєсю. Майстер класи на яких діти робили вервички, рамки на фотографії та інше. Дякуючи нашим аніматорам: Вікторії, Софії, Тимофію та Юстину – діти, яких щоденно було біля 30 не нудьгували, а навпаки повні енергії хотіли ще і ще. У вівторок з нами молився Преосвященний Митрополит Перемисько-Варшавський Євген Попович, який поділився з дітьми спогадами зі свого дитинства, які діти з захопленням слухали.

На звершення спільними силами приготували пам’ятну дошку, яку помістили в нашому соборі. Кожен на пам’ятку отримав спільну фотографію. Всі діти вже від тепер з нетерпінням чекають на наступні канікули з Богом.

о. Роман Коцуровський

 

Якби мене попросили описати Веселі канікули з Богом в Перемишлі це були б слова: спонтанність, радість, пригода та підтримка. Мене раптово запросили на цей табір і я дуже зраділа та не очікувала, що я таки поїду. Радість та позитив, яким нас щодня, з самого ранку заряджали діти. Пригода – як усі ми добиралися до Польщі, наші вечірні посиденьки. Підтримка від отця Романа та диякона Дмитра величезна, їх вміння поставитися з розумінням та допомогти в поєднанні з веселою натурою робили щодня маленьке свято.
Було дуже весело та цікаво працювати з дітьми.
Сподіваюся наступного року зробити ще крутіші Канікули з Богом.

Аніматор Вікторія

 

Перший табір у Перемишлі пройшов успішно!
На таборі були літургія, катихізація, майтер-класи, великі ігри, банси, малі ігри,
виїзд на коні та багато іншого!
За цей час діти змогли відпочити, подружитися з новими дітками, отримали нові враження від цього світу та найважливіше ще більше дізналися про Бога.
Мені сподобався цей табір тою атмосферою, яку створили діти, отці та аніматори.

Аніматор Софія

 

Табір був дуже файний!
Попри те, що в Перемишлі це перший табір такого характеру, пройшов він дуже вдало.
Радий, що діти були задоволені тим що їм підготували аніматори.
Респект священникам за ініціативу.
Ставлю лайк!

Аніматор Тимофій (Кучерявий)

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK