Храмовий Празник у Кентшині -фоторепортаж

Храмовий Празник у Кентшині -фоторепортаж

14 січня 2014р. в свято Св. Василія Великого, в парафії під покровом св. Василія Великого в Кентшині відбувся храмовий празник, який очолив Владика Помічник Перемисько-варшавської Архиєпархії Кир. Євген Мирослав Попович. У празнику взяли участь отці та вірні з Венгожевського деканату.
Владика у проповіді сказав, щоб усі свої надії покладали на Бога. Підкреслив також що кожен член Церкви є відповідальний за церковну спільноту. Дбайливість про духове зростання особливо має проявлятися в межах своєї парафії.
Вартим уваги є факт, що присутність Владики Євгена в парафії в Кентшині була першим поза катедральним собором, місцем відслуження Архієрейської Служби Божої і відвідин вірних на північних землях нашої Архиєпархії.
Присутність Владики як Пастиря, була для духовенства та вірних знаком великої дбайливості про справи духові вірних розпорошених на північних землях Польщі.

Autor: Grzegorz Borowicz

 

 

 

 

 

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK