Облечини с. Вікторії Софії Карпів у Перемишлі (оновлено)

Облечини с. Вікторії Софії Карпів у Перемишлі (оновлено)

5 червня 2022 р. у Домі Сестер Служебниць НДМ у Перемишлі відбулося урочисте свято. Під час Божественної Літургії Митрополит Перемисько-Варшавський Архиєпископ Євген Попович звершив Чин Облечин кандидатки Софії Карпів. Приймаючи монаший одяг, розпочинаючи новіціат, вона прийняла нове ім’я – Сестра Вікторія. У Божественній Літургії співслужили Всечесні Отці: канцлер о. Микола Костецький, о. Роман Карпів, о. Адріан Лихач, диякон Володимир Качмар. Під час проповіді Митрополит Євген підкреслив значення і роль родини в християнському вихованні дітей, одночасно дякував батькам за їх відкритість, передану віру та відвагу дозволити дочці зробити свій вибір – піти за Христом. Щоб звеличити це гарне свято до Перемишля приїхали Сестри Служебниці НДМ, батьки, родина, приятелі Софійки. Приїхала також Провінційна Настоятелька с. Мирослава Яхимець із Провінції Співстраждання Матері Божої з України разом із Вчителькою Новичок, Сестрами Новичками та Кандидаткою. В цей день слова вдячності линули до Господа. На завершення урочистостей с. Магдалина Ожанська Провінційна Настоятелька у Польщі подякувала всім присутнім, родині, гостям, Сестрам, Отцям, а особливо Митрополиту Євгену за спільну молитву – радісне святкування.

На новій дорозі, новооблеченій с. Вікторії бажаємо розпалюватися вогнем Святого Духа та закладати фундамент богопосвяченого життя. Нехай приклад та заступництво Блаженної Матері Йосафати і Мучениці Тарсикії та всіх святих допомагає Їй відважно йти за Христом, щоб бути готовою посвятитися Йому обітами послуху, чистоти та убожества. Нехай Господь благословить на Многі і благі Літа!

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK