КАТЕХИТИЧНИЙ ГУРТОК У РЯШЕВІ

КАТЕХИТИЧНИЙ ГУРТОК У РЯШЕВІ

В день Трьох Святителів в ряшівські парафії мала місце перша зустріч катехитичного гуртка. Виникнення гуртка є відповіддю на заклик єпископів з послання „Боже слово і катехизація”. В ньому владики звертають увагу, що всі християни, як члени Церкви Христової покликані до зростання в Ісусовому учнівстві. Катехизація, це постійне і безперервне зростання у вірі всіх вірних Христової Церкви, а від сумлінності виконання цього права і обов’язку залежить розвиток парафії, Церкви і суспільства.

Перша зустріч складалась з двох частин, які провадив піддиякон Павло Грицина. На першій розказав про Божественну Літургію, в другій частині були заняття з основ літургійного співу.

Присутні, на закінчення, подякували пані Анні Грицині за гостинність, а також висловили сподівання на чергові зустрічі і, що катехитичний гурток буде мати свій внесок в розвиток ряшівської парафії.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK