Храмовий празник у Овчарах

Храмовий празник у Овчарах

В Покров Пресвятої Богородиці – Храмовий Празник найменша спільнота у Наші Архиєпархії – Парафія у Овчарах (Рихвалді) гостила у своїх порогах Архиєпископа Євгена Поповича – Митрополита Перемисько-Варшавської Архиєпархії. Радість та зворушення перепліталися дуже сильно тому, що це перший візит Архиєрея у цій Церкві після Акції Вісла. Ця нечисленна громада вірних раділа вітаючи Преосвященого кир Євгена Архиєпископа й Митрополита, що очолив Божественну Літургію у співслужінні о. Декана Петра Павлище та сусідніх Душпастирів о. Ярослава Чухти, о. Петра Качмара та латинського Пароха кс. Януша Кураж. Разом з вірними, що численно прибули на цей празник молилася також Війт Ґміни Сенкова п. Малґожата Малух.
На завершення богослужінь Митрополит Євген від імені всього духовенства Перемисько-Варшавської Архиєпархії привітав місцевого Пароха Отця Павла Сівца з ювілеєм 80-річчя життя. Висловив щиру подяку за ревну та смиренну службу а також вічливу священичу поставу. Отець Павло отримав подарок від Архипастиря та грімке Многая Літа від усіх присутніх.
Від імені вірних о. Декан привітав Владику кир Євгена з днем народження та ювілеєм 30-річчя єрейських свячень.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK