ВЕЛИКИЙ ЧЕТВЕР У ПЕРЕМИШЛІ

ВЕЛИКИЙ ЧЕТВЕР У ПЕРЕМИШЛІ

Сьогодні, у Великий Четвер в Соборі Святого Івана Хрестителя у Перемишлі, Митрополит Перемисько-Варшавський Архієпископ Іван Мартиняк та єпископ помічник владика Євген Попович служили Вечірню з Літургією св. Василія Великого. З Владиками співслужили отці: отець протоієрей Богдан Круба – парох Собору Святого Івана Хрестителя та Перемиський декан, отець протоієрей Богдан Степан – канцлер, отець ігумен Юліян Коваль ЧСВВ, отець Іван Тарапацький – парох Любачева і Гребенного, отець Христофор Блажеєвський – парох Ярослава, отець Павло Рогунь – сотрудник Собору Святого Івана Хрестителя. На Святій Літургії Митрополит Іван освятив Святе Миро. Проповідь у Великий Четвер до духовенства та вірних виголосив владика Євген Попович – Єпископ Помічник а також довершив Чину умивання ніг у Святий Великий Четвер.
Владики склали духовенству Перемисько-Варшавської Архієпархії побажання з нагоди священичого дня. Після відправ вірні Перемиської парафії привітали з цвітами Митрополита Івана і Владику Євгена та присутніх отців. У Богослуженнях Великого Четверга прислуговували отейь диякон та семінаристи з Любліна.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK