РІЗДВЯНІ СПОВІДІ В ОЛЬШТИНСЬКОМУ ДЕКАНАТІ

РІЗДВЯНІ СПОВІДІ В ОЛЬШТИНСЬКОМУ ДЕКАНАТІ

Наближаємося поволі до святкування празника Різдва Господа нашого Ісуса Христа.
В усіх парафіях Ольштинського деканату закінчилися Різдвяні Реколекції. В кожній з парафій деканату вірні мали змогу почути Боже Слово скероване до них, слово яке мало на меті наблизити кожного з вірних до переживання таємниці воплочення Божого Сина.
В парафіях Бартошиці і Остре Бардо в суботу 27 грудня сповідав і проповідував о. Дарій Ґлінєвіч з Решля. Сповідю служили також отці: Іван Лайкіш і о. Богдан Крик з Ґурова Ілавецького.
У вівторок 30 грудня в парафії Лідзбарк Вармінський проповідував о. мітрат Іван Лайкіш, у сповіді послуговували: о. Артур Маслей з П’єнєнжна і о. Богдан Крик.
В середу 31 грудня в парафії П’єнєнжно проповідував о. Богдан Крик, сповідю служили отці: Станіслав Тарапацький з Ольштина і о. Богдан Ситчик з Лідзбарка Вармінського.
В суботу 3 січня в парафіях Ґурово Ілавецьке і Лельково Слово Боже проповідував ієромонах Василій Кепещук ЧСВВ який приїхав з Венгожева. Сповідю служили також: о. Юлій Кравецький з Бартошиць, о. Артур Маслей, о. Богдан Ситчик і місцеві отці.
В парафії Ольштин Слово Боже проповідував о. Григорій Столиця з Хшанова. Сповіддю служили також: о. парох Станіслав Тарапацький і о. Володимир Куцай з Ґданська.
Сповідь Різдвяна виявлається бути дуже важливою для наших вірних. Свідчить про те велика кількість людей які з таїнства покаяння чисельно скористали.
о. Б. Крик

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK