Герої не вмирають…

Герої не вмирають…

3 березня о год 17.00 у Архикатедральному Соборі Івана Хрестителя у Перемишлі служилася панахида в намірені героїв які були вбиті на Україні протягом останніх подій які там відбувалися. На богослужінні присутні були: Архиєпископ і Митрополит Перемисько-Варшавський Кир Іоан Мартиняк, римо-католицький Архиєпископ і Митрополит Перемиський Юзеф Міхалік, владика Гліб Лончина – єпарх Єпархії Пресвятої родини з осідком у Лондоні, апостолський візитатор для українців греко-католиків Ірландії, владика Євген Попович – єпископ помічник Архієпархії Перемисько-Варшавської. Присутні були священики греко і римо — католицькі. Присутні були також представники влади: президент Перемишля пан Роберт Хома, почесний консуль України пан Олександр Бачик і багато інших.

Богослужіння своїм співом прикрашували греко-католицький Архикатедральний і римо-католицький Архикатедральний хори. Опісля в голос були зачитані імя і прізвища усіх замордованих — героїв, по чому діти, молодь і старші поставили свічки під дошкою на які приміщені фотографії усіх загиблих.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK