РЕКОЛЕКЦІЇ ДРУЖИН І ДІТЕЙ У СЕСТЕР СЛУЖЕБНИЦЬ

РЕКОЛЕКЦІЇ ДРУЖИН І ДІТЕЙ У СЕСТЕР СЛУЖЕБНИЦЬ

З 25-28 травня в домі Божого Провидіння в Сестер Служебниць НДМ у м. Перемишлі відбулися реколекції для дружин та дітей наших військових ЗСУ, які з’їхалися з різних куточків західної України.

Темою реколецій була «Зустріч з Ісусом! ». Дорогою духовної віднови учасниць провадив о. Михайло Станчишин SJ зі Львова.

Протягом цих днів наші дорогі мами та дружини шукали зустрічі з тим Єдиним Богом, який завжди перший виходить на зустріч, щоб дарувати Мир в серці, любов, яка зціляє рани, огорнути турботою, потішенням та словами підтримки і Надії, особливо в цей нелегкий час, коли Чоловіки і Тати своїх сімей боряться за мир і свободу для нашої Країни, і Ті Чоловіки і Тати, котрі героїчно віддали своє життя.

В цих днях дійсно відчувалося, як Господь виходив назустріч і торкався сердець наших дорогих дружин: через слово о. Михайла, духовні розмови, Сповідь, через слова підтримки і ділення поміж самими дружинами, через любов і турботу Сестер, через почуття спільноти і родини.

Дякуємо усім співорганізаторам і аніматорам молодіжної спільноти «Обнови» з Любліна та львівської спільноти «Благословення» за ваше служіння і посвячений час для дітей в часі навчання для матерів.

Дякуємо наші Дорогі дружини і мами за вашу присутність і відкриті серця, що пожертвували задля нашого захисту і свободи своїх Чоловіків, за вашу мужність і ніжні посмішки на обличчі попри все!

Любимо! Пам’ятаємо! Молимося!

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK