ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ БЛАЖЕННОЇ ЙОСАФАТИ В ПРАЛКІВЦЯХ ТА ПЕРЕМИСЬКОМУ СОБОРІ

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ БЛАЖЕННОЇ ЙОСАФАТИ В ПРАЛКІВЦЯХ ТА ПЕРЕМИСЬКОМУ СОБОРІ

В Пралківцях вшановано пам’ят Блаженної Йосафати Гордашевської, співзасновниці Згромадження Сестер Служебниць НДМ. З цієї нагоди в суботу 19 листопада 2022 рору в Екуменічному Домі Суспільної Допомоги в Пралківцях відбулося урочисте святкування з нагоди Дня Народження Блаженної.

Свято розпочалося Молебнем до Блаженної Йосафати, який очолив Митрополит Перемисько-Варшавський Кир Євген Попович з владикою Петром Криком та отцями з Перемишля. Традиційно молилися в наміренні всіх потребуючих, які складали свої прохання за посередництвом Блаженної.
Свято зібрало в Домі багато гостей, приятелів, добродіїв, знайомих, пацієнтів, мешканців Дому.

В часі свята проходив благодійний концерт колективу „Джерело” та ярмарок, пожертви з ярмарку були призначені для потребуючих на Україні.

20 листопада в сам день народження Бл. Йосафати у Перемиському Соборі де знаходяться мощі Блаженної відслужено урочисту Святу Літургію о годині 8.00, на яйкій співали Сестри Служебниці. А вірні мали нагоду протягом дня адорувати мощі блаженної Йосафати і молитися про поміч у трудних справах.
Після другої Святої Літургії о годині 11.00 виступив діточий колектив „Джерело” зі Львова, який співав релігійні пісні.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK