Зустріч Генеральної Управи та Провінційних Управ Східної Європи ССНДМ – Перемишль

Зустріч Генеральної Управи та  Провінційних Управ Східної Європи ССНДМ  – Перемишль

25 вересня-2 Жовтня 2022 у Перемишлі, (Польща) у Реколекційному Домі «Еффата», Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії відбувається зустріч Генеральної Управи та Провінційних Управ Східної Європи ССНДМ.

На зустріч прибули 17 сестер з Італії (Рим), України, Польщі, Словаччини та Сербії.

На початку зустрічі 25 вересня с. Софія Лебедович, Генеральна Настоятелька звернула увагу на контекст в якому живуть та здійснюють своє служіння сестри. «Україна перебуває у стані війни, а сусідні країни Польща, Словаччина, а також сестри в Сербії допомагають нашим людям пережити ці лихоліття. Ми тут зібралися щоб у молитві слухати Бога та одна одну і розпізнавати Божу волю. Шукати як нам бути Божими людьми, щоб послужити тим, хто є в потребі».

26 вересня Святу Літургію для сестер відслужив Високопреосвященний Владика Євген Попович, Митрополит Перемисько- Варшавський. Під час проповіді, Владика сказав, що «важливо розуміти, що ми покликані свідчити своїм життям Ісуса Христа. Часто запитувати Його, як би Він поступив, пам’ятаючи, що є ситуації, які неможливо розв’язати людськими методами і способами, тому потребуємо Божого Світла».

Уділивши Сестрам Архієрейське Благословення Високопреосвященний Владика Євген побажав, щоб усі засідання відбувалися у синодальному дусі, спільно пізнаючи Божу волю щодо служіння нашого Згромадження у цьому нелегкому, але Благословенному часі, пам’ятаючи, що з нами Бог!».

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK