ЮВІЛЕЙ ЗГРОМАДЖЕННЯ СУСТЕР СЛУЖЕБНИЦЬ НДМ – Перемишль – 2022-03-03

ЮВІЛЕЙ ЗГРОМАДЖЕННЯ СУСТЕР СЛУЖЕБНИЦЬ НДМ – Перемишль – 2022-03-03

В неділю 3 липня у Соборі Святого Івана Хрестителя відбувся Ювілей існування 130 років Згромадження Сестер Служебниць НДМ та 75 років Провінції Матері Божої Неустающої Помочі в Польщі. О годині 9.00 Архиєпископ Євген Попович – Митрополит Перемисько-Варшавський очолив Благодарну Архієрейську Божественну Літургію в сослужінні з Архиєпископом Іваном Мартиняком та духовенством: отцем митратом Богданом Степаном, отцем синкелом Петром Кушкою ЧСВВ, канцлерем отцем Миколою Костецьким, отцем Романом Коцуровським, протодияконом Володимиром Качмаром та дияконом Сергієм Касянчуком.
До Перемишля з’їхалися сестри з Польщі та закордону. Між іншим:  с. Мирослава Яхимець – Провінційна Настоятелька з Сестрами з України, с. Еммануїла Ріндашова  – Провінційна Настоятелька з Сестрами зі Словаччини, c. Євсевія Мудранинець – Провінційна Дорадниця з Сестрами з Сербії, с. Магдалина Ожанська-  Провінційна Настоятелька з Сестрами з Польщі.

Перед Святою Літургією в Соборі Святого Івана Хрестителя сестри молилися  Молебенем до Матері Божоїю Після Богослужінь – була зачитана – Папське благословення для Провінції,

В 17.00 год. в церкві в Ярославі Архиєпископ Євген Поович очолив  Молебен до Богородиці за мир в Українію Були присутні усі Сестри, які приїхали святкувати свій Ювілей.

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK