ЗАСІДАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ РАДИ ПЕРЕМИСЬКО-ВАРШАВСЬКОЇ АРХИЄПАРХІЇ

ЗАСІДАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ РАДИ ПЕРЕМИСЬКО-ВАРШАВСЬКОЇ АРХИЄПАРХІЇ

У суботу, 07 травня 2022 року, відбулося Засідання Економічної Ради Перемисько-Варшавської Архиєпархії, яке згідно Статуту скликав своїм Декретом Високопреосвящений Архиєпископ і Митрополит Владика Євген Попович. Засідання розпочалося о год. 10. 00 у приміщенні Перемишльської Консисторії. Очолив засідання Владика Євген у присутності Членів Ради: о. Митрата Богдана Степана, о. Протоієрея Петра Павлище, о. Канцлера Миколи Костецького, о. Петра Качмара, п. Владислава Войтовича, п. Мирослава Левчика і п. Михайла Пульковського. З огляду на те, що не було можливості в цей день бути у Перемишлі, онлайн, через систему ZOOM, у Економічній Раді взяли участь: о. Митрат Іван Піпка і о. Павло Рогунь.

Рада прийняла голосуванням економічно-фінансові звіти діяльності: Архиєпархії, Відділу Господарської Діяльності Архиєпархії (JDG), Карітасу, Люблінської Духовної Семінарії і Братства Греко-Католицької Молоді “Сарепта”. Під-час засідання було обговорено біжучі справи економічно-господарської діяльності Архиєпархії і окреслено завдання на найближчий час.

о. Микола Костецький

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK