УПОКОЇВСЯ БЛ. П. ОТЕЦЬ МИТРАТ МИХАЙЛО ФЕЦЮХ. РОЗПОРЯДОК ПОХОРОННИХ БОГОСЛУЖІНЬ

УПОКОЇВСЯ БЛ. П. ОТЕЦЬ МИТРАТ МИХАЙЛО ФЕЦЮХ. РОЗПОРЯДОК ПОХОРОННИХ БОГОСЛУЖІНЬ

З великим сумом повідомляємо, що сьогодні 31 жовтня 2021 р., на 86 році життя, упокоївся в Бозі бл. п. отець Митрат Михайло Фецюх. Син Івана і Теклі (з дому Карлак) народжений 13 червня 1935 році у Рихвальді (тепер Овчари) на Лемківщині. У 1945 році виселений до радянської України. Середню школу закінчив у Дунаєві на Тернопільщині, Духовну Семінарію у Луцьку в 1963 році. Єрейські свячення прийняв у Львові 19 серпня 1963 році. Душпастир Парафії Успіння Пресвятої Богородиці у Львові до 1994 року. Після інкардинації до Перемиської Єпархії у квітні 1994 року, душпастир парафій у Гребенному, Любачові, Кракові, а також капелан Екуменічного Дому Суспільної Допомоги Сестер Служебниць НДМ у Пралківцях.

Слова співчуття для для їмості Павліни, Дітей, рідних і близьких Померлого складає Високопреосвященний Владика Євген Попович, Архиєпископ і Митрополит Перемисько-Варшавський, заохочуючи до молитви за душу новопреставленого ієрея Михайла. До слів співчуттів приєднюються Архиєпископ Іван Мартиняк, владика-емерит, духовенство та вірні Перемисько-Варшавської Архиєпархії.

Похоронні богослужіння відбудуться в церкві св. Андрія Первозванного по вул. Варшавській 38, м. Львів. В середу 03 листопада о год. 19.00 (за київським часом) відслужиться Парастас, а в четвер 04 листопада о год. 12.00 (за київським часом)  чин похорону.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK