МОЛИТОВНА ОПОРА ПАРАФІЇ

МОЛИТОВНА ОПОРА ПАРАФІЇ

В цих днях Марійська Дружина Архикатедрального Собору Св. Івана Хрестителя у Перемишлі відзначає 30-ліття заснування. Перемиська Марійська Дружина нараховує більше 20-ти членкинь. У Свято Різдва Пресвятої Богородиці, відслужив Божественну Літургію за членкинь Дружини, Високопреосвященний Владика Іван Мартиняк, який 21 вересня 1991 року своєю грамотою уділив Архиєрейське благословення на початок діяльності цієї спільноти. 26 вересня 2021 року, у неділю, Високопреосвященний Владика Євген, Митрополит Пермисько-Варшавський, відслужив Святу Літургію за Членкинь Дружини, які тридцять років несуть безперервну молитовну варту у Перемиській Катедрі. Владика Євген подякував також Марійській Дружині за всі ініціативи, які приготовляла і проводила ця Спільнота.

На закінчення Митрополит відзначив загальною грамотою і медаллю блаженного Йосафата Коциловського Марійську Дружину, а також вручив кожній членкині персональну подячну грамоту.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK