“ПОВНОТА ВІРИ” – 8-ий випуск програми в TVP

“ПОВНОТА ВІРИ” – 8-ий випуск програми в TVP

Запрошуємо подивитися восьмий випуск програми “ПОВНОТА ВІРИ” (“PEŁNIA WIARY”) в четвер – 26 серпня, год. 7.30 на каналі TVP1. Заохочуємо наших вірних та всіх глядачів, які хотіли б дізнатись більше про життя нашої Церкви в Польщі, щоб стежили за нашою сторінкою у Facebook.

В восьмому випуску відвідаємо Сарепту в Новиці, де відбуваються табори для дітей та молоді. Послухаємо розповіді про виставку в Музею в Зеленій Горі та довідаємося, як це сталося, що колишня винарня Брігера стала греко-католицьким храмом. Відвідаємо церкву в Ярославі, де знаходиться чудотворна ікона Матері Божої “Милосердя Двері”. В цьому році виповниться 25 років, як ікону короновано папськими коронами. Почуємо про історію греко-католиків з Ґожова, які ремонтують стару пришпитальну каплицю та прагнуть нарешті докінчити ремонт та почати правити богослужіння у новому храмі. На закінчення побачимо фрагмент Божественної Літургії з катедрального храму в Ольштині та запросимо до оглядання трансляцій на каналі TVP HISTORIA.

Сердечно запрошуємо!

Редакція програми “Повнота Віри”

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK