СЬОГОДНІ У МІСТІ РАДОМ АРХИЄПИСКОП ЄВГЕН ПОПОВИЧ ОЧОЛИВ ПРАЗНИК ВОЗНЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО

СЬОГОДНІ У МІСТІ РАДОМ АРХИЄПИСКОП ЄВГЕН  ПОПОВИЧ ОЧОЛИВ  ПРАЗНИК ВОЗНЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО

В неділю 13-го червня молода парафія Вознесіння Господнього у місті Радом святкувала храмовий празник. Святу літургію очолив Високопреосвященніший Митрополит Кир Євген Попович. Співслужили: отець Микола Костецький (канцлер архієпархії), отець Юрій Атаманюк (сповідь) і отець Ігор Малиш парох парафії, Протодиякон Володимир Качмар. Гостем свята був ks. Michał Bartosiak вікарій і представник парафії, котра гостить нашу спільноту у парафіяльній каплиці Базиліки Святого Казимира (вітальне слово і його перша участь на св. Літургії).
Перед літургією отець Ігор Малиш і діти парафії привітали Його Високопреосвященство вітальним словом, квітами і хлібом на вишитому рушникові. – „Прийміть наш дорогий Владико частинку нашого тепла, хай Вам Господь допомагає в служінні справах і трудах. І весь Ваш шлях благословляє на многії і благії Літа” – такими словами наймолодші парафіяни вітали дорогого гостя!
Від імені парафіян Ольга Крохмаль зложила на руки Владики привітання з 25 літтям заснування митрополії Перемисько-Варшавської, а також з 35 літнім ювілеєм священичих свячень Митрополита КИР Євген і зичили Владиці Многих здорових літ, Божого благословення у нелегкому пастирському служінні.
У літургійній гомілії Високопреосвященний Владика звернулися до наших парафіян повчальним словом, акцентуючи увагу на тому, як є важливо дбаючи про дім земний незабувати про дім Божий, той що в майбутньому у небі і той, що на землі – святий храм.
На завершення святкової Літургії отець парох Ігор Малиш подякував усім учасниках храмового свята: Владиці Митрополиту, свящиникам, о.диякону і усім парафіянам, хористам і усім добродіям, що допомагають творити місійну спільноту для українців у Польщі.
Олена Малиш

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK