ДЕКАДА МІСІЙНОСТІ

ДЕКАДА МІСІЙНОСТІ

В наші Церкві вд Вознесіння до Зіслання Святого Духа почалася Декада Місійностіб нижче публікуємо допоміжні матеріали відносно Декади місійності:

Книжочки у форматі pdf:

ІНСТУКЦІЯ
DECADA-otci-2018 (1)

ПУТІВНИК ДЕКАДИ МІСІЙНОСТІ
MISSION_DAYS-2018-people-ukr-1

Про декаду місійности

Беруюи активну участь у духовних заходах Декади місійності, ми покликані наново відкрити і збагнути, що наші сім’ї (домашні церкви) та парафіяльні спільноти є за своєю природою місійними.  Усвідомлення цього випливає з дару нашого хрещення, завдяки якому всі вірні силою цього святого таїнства взяли на себе зобов’язання вірити, жити, служити і ділитися досвідом своєї віри в Христа, – ділитися не тільки зі своїми рідними, а й з усіма ближніми на місцях свого перебування. Отже, місія нашої парафіяльної спільноти – приймати Христа глибше в наше життя, нести Добру Новину поза нашу спільноту і підтримати тих, хто розширює межі Божого Царства місійною діяльністю та капеланським служінням. Від Вознесіння до Зіслання Святого Духа всією парафіяльною спільнотою молимося, щоби Господь відновив наше життя в Бозі силою і діянням свого Святого Духа.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK