“ПОВНОТА ВІРИ” – 4-й випуск програми в TVP

“ПОВНОТА ВІРИ” – 4-й випуск програми в TVP

Запрошуємо подивитися четвертий випуск програми “ПОВНОТА ВІРИ” (“PEŁNIA WIARY”) в четвер – 29 березня, год. 7.30 на каналі TVP1. Заохочуємо наших вірних та всіх глядачів, які хотіли б дізнатись більше про життя нашої Церкви в Польщі, щоб стежили за нашою сторінкою у Facebook.

Четвертий випуск, якого прем’єра припадає на Страсний Четвер, буде головній мірі присвячений темі покликання до священства. Відвідаємо Митрополичу Греко-Католицьку Семінарію в Любліні. Семінаристи розповідатимуть про своє покликання, чому вибрали цей життєвий шлях, як виглядає день в семінарії. Про динаміку покликань до священства розкаже Патріарх Святослав. В Любліні, де відкрито пам’ятник бл. о. Омеляна Ковча, дізнамося ким був “Парох Майданека”. Відвідаємо також Ельблонг, де в новій греко-католицькій церкві вже моляться вірні. Митрополит Євген побажає всім радісних Свят Христового Воскресіння, а в Ланьцуті послухаємо про іконографію Страсного Тижня та Пасхи.

Сердечно запрошуємо!

Редакція програми “Повнота Віри”

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK