Сарепта у Команчі

Сарепта у Команчі

З 8 по 19 липня у Команчі в черговий раз проводився табір для дітей, під час якого діти вчилися поєднувати відпочинок з молитвою. Опікуном табору був о. Адріан Лихач, гостинно відвідав нас також о. Павло Шади.

Аніматори та семінаристи радо грали з учасниками табору різноманітні ігри, проводили веселі конкурси та співали мелодійні пісні біля вогнища в дружньому колі. Щоденно був визначений час також на молитву, сповідь, чи духовну розмову, не забракло також і традиційних вечірніх чувань, під час яких діти просили в молитві у своїх намірах, а також дякували Богові за гарно проведений час.

Не зважаючи на моменти похмуру погоду, діти не знаходили часу для суму та навіть під час зливи дарували один одному щирі посмішки. Завдяки таким таборам, як Сарепта, молоді хлопці та дівчата мають змогу отримувати нові знайомства, по новому зустріти Бога у своєму житті і з Ним у радості і гарній компанії провести частинку своїх канікул.

Дмитро Федлюк

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK