У неділю Розслабленого Митрополит і Архиєпископ Кир Євген Попович загостив в Екуменічному Домі Суспільної Допомоги в Пралківцях

У неділю Розслабленого  Митрополит і Архиєпископ Кир Євген Попович загостив в Екуменічному Домі Суспільної Допомоги в Пралківцях

Апостол Яків пише: «Нездужає хтось між вами? Хай прикличе пресвітерів церковних і хай вони помоляться над ним, помазавши його олією в ім’я Господнє, і молитва віри спасе недужого, та й Господь його підійме; і як він гріхи вчинив, вони йому простяться» (Як. 5, 14-15).
Йдучи за провідною думкою неділі Розслабленого Високопреосвященніший Митрополит Кир Євген Попович загостив в Екуменічному Домі Суспільної Допомоги в Пралківцях посеред своїх вірних, найбільш потребуючих Божої ласки, які кожен день віддають свої змагання у терпінні за Церкву. Митрополит Кир Євген у співслужінні о.Дмитра Лешка та о.Дарія Вовка відслужив Святу Літургію та звернувся із своїм пастирським словом до всіх мешканців, ділився роздумами щодо терпіння та ласки віри. У своєму слові також дякував Сестрам та всім працівникам, які свій час та всі сили жертвують хворим i терпеливо похиляються над ними, несучи послугу. Митрополит звернув увагу, що їх місія є продовженням рук самого Христа, який все з любов’ю турбується про своїх найменших овечок.
Крім мешканців Дому, сестер та працівників, були присутніми гості: Генеральна Дорадниця с.Дженес Солюк із Риму, Провінційні Настоятельки с.Петра Сичакова з Словаччини, с.Мирослава Яхимець з України із Сестрами.
По завершенні Святої Літургії Митрополит уділив Тайну Єлеопомазання для всіх хворих, заносячи молитву про фізичне та духовне оздоровлення.
Просимо Господа, щоб з вірою прийняти духовні плоди цієї Tайни, а передовсім оздоровлення душі і якщо цього бажає Господь – також і тіла.
Сестри Служебниці НДМ.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK