НОВИЙ „КАЛЕНДАР БЛАГОВІСТА”

НОВИЙ „КАЛЕНДАР БЛАГОВІСТА”

Шановні Читачі!

Від початку січня у наших церквах доступний «Календар Благовіста» на 2017 рік. Це, з кількох причин, особливе видання, а зокркма тому, що появляється воно вже чверть століття і саме цього року відзначає ювілей, про який редакція говорить, навіть не думали починаючи збирати матеріали до першого випуску двадцять п’ять літ тому. Найважливішим тоді був факт його друку.

«Календар Благовіста» заснований як щорічне, циклічне видання, до сьогодні реалізує свою, закладену на початку місію стаючи наприклад платформою для молодих наукових сил, на якій можуть викладати свої праці.

У цьогорічному, ювілейному каландарі, читач, між іншими, знайде матеріали присвячені 70-літтю виселення, статтю о. Богдана Панчака Між прагненням автентичності і ілюзією своєрідності, матеріал-аналіз диякона  Петра Сивицького До реформи єпархіяльного поділу УГКЦ в Польщі, широке інтерв’ю з Кардиналом Любомиром Гузаром Від кардинала Йосифа Сліпого я навчився, що треба багато працювати, яке провів Мирослав Левицький, краєзнавчий репортаж Богдана Тхіра Україна Йогана Пінзеля та ще ряд інших цікавих статей, що торкаються життя нашої Церкви, зокрема в Польщі.

Календар, як і кожного року, доповнений шематизмами обох єпархій, що у певному вимірі є свідченнями «живих парафій».

Варто ще відзначити, що з моментом припинення друку «Календаря Світла» нашому календарю немає аналогів.

редакція
20170108-dsc_0744

 

 

 

 

 

 

 

Новий номер „Благовіста”

20170108-dsc_0739

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK