Чин облечин у Сестер Василіянок

Чин облечин у Сестер Василіянок

Свято Введення в Храм Пресвятої Богородиці Сестри Василіянки переживали з великим піднесенням та радістю. Саме в цей день постулянтка Анна Марія Адамус облеклася у монаший габіт, отримавши монаше ім’я Анастасія. Чин, від імені Протоігумена, звершив о. Петро Кушка ЧСВВ. Кандидатку вели до облечин Мати Протоігуменя с. Магдалина Шевчик ЧСВВ та Магістра новіціяту с. Наталія Гукович ЧСВВ. Літургію співслужили місцеві отці о. Григорій Назар та о. Павло Сівєц, а також о. Артур Маслей, який прибув на запрошення с. Анастасії ЧСВВ як священик, який допомагав розпізнавати та плекати її покликання.
У проповіді о. Петро Кушка ЧСВВ розкрив перед Родиною Новооблеченої Сестри та присутніми вірними глибоку символіку Чину Монаших Облечин, а також у тому контексті значення ім’я Анастасія.
Дуже радісним моментом Свята були побажання, складені наймолодшими горлицькими парафіянами, а також зустріч сестри Анастасії ЧСВВ з товаришками, разом з якими вона їздила на реколекції до Сестер до Горлиць.

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK