Ceстро Йосафато, величаєм тя!

Ceстро Йосафато, величаєм тя!

20 листопада спільнота Сестер бартошицького дому відзначала День Блаженної Йосафати Гордашевської, співзасновниці Згромадження Сестер Служебниць НДМ. Разом з парафіянами в монастирській каплиці молилися молебен в честь Блаженної Йосафати.

Линули гарячі молитви з сердець прибулих про заступництво Блаженної перед престолом Всевишнього. за нарід і його краще майбутнє, про привернення миру на Україні, щастя в родинах, священичі і монаші покликання. Присутні дякували за отримані благодаті, співали пісні та віддавали честь мощам Блаженної Йосафати.

Спільну молитву завершила зустріч при трапезі, де можна було поспілкуватися, поділитися своїми думками, радостями, досвідами, порадитись чи послухати других.

Завдяки цій зустрічі Блаженна Йосафата стала наново близькою Засупутницею і повірницею душевних змагань, радостей і зітхань. Вона була, є і залишиться покровителькою всіх, що знаходяться в потребі та своєю любов’ю, служінням є дійсно жінкою всіх часів.

c. Романа СНДМ

 

Print this pageEmail this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on VK